Fashion Tips

Het lijkt zo simpel, Maar het is moeilijker dan de meeste mensen denken. Hoe stijl ik mezelf nu?
Wat past bij mijn lichaamsbouw? Hoe combineer ik de juiste kleuren? Al deze vragen en hoe ga je ze beantwoorden. In dit artikel ga jij geholpen worden met deze problemen. Herken jij een van deze problemen dan ga je zeker iets aan dit artikel hebben.

Eigen inzicht

Hoe zie jij jezelf, daar draait het allemaal om. Denk jij dat je er met een sjaal goed uit ziet, maar al je vriendinnen zeggen eigenlijk van niet dan zie je niet goed wat jouw leuk staat. Als dit het geval is, is het vaak handig om met vriendinnen samen te gaan shoppen, zodat je geen kleding koopt die jou totaal niet staat. Ook kun je voor veilig gaan en kleding combineren die je al eerder gedragen hebt en goed in de smaak vielen. Heb je wel eigen inzicht en kun je makkelijk zien wat jouw goed staat en wat niet. Dan kun jij de trend zetten, jij kunt degene zijn met de uitdagende kleding. Maar er is één ding even belangrijk als eigen inzicht en dat is zelfvertrouwen. Ook kan je bij Zalando je kleding gratis terugsturen. Zo kan je kleding die je toch niets vindt makkelijk terugsturen.

Zelfvertrouwen

Draag jij je kleding met zelfvertrouwen of ben je onzeker over jouw kledingstijl. Zelfvertrouwen is een groot gedeelte van de kledingstijl. Je kunt nog z’n mooie kledingstijl hebben, maar toch niet de juiste reacties krijgen, omdat je geen zelfvertrouwen uitstraalt. Waar aan de andere kant een persoon met een normale kledingstijl die zijn kleding met zelfvertrouwen draagt veel goede reacties krijgt. Zelfvertrouwen is de sleutel tot opvallen en complimentjes.

De juiste basis

Je opent je kledingkast en wat ligt er? Dit zou er moeten liggen. Met betrekking tot de basis van elke goede kledingstijl moet gekeken worden naar producten die met veel dingen gecombineerd kunnen worden.

1. Ondershirt

Zwarte of witte ondershirtjes, deze shirtjes zijn met veel kleding te combineren. Hierdoor is ook in elke outfit een goede kleurencombinatie aan te leggen.

2. Vesten

Iets constants in de kledingstijl is altijd goed en veilig. Heb je net een nieuwe shirt en wil je niet dat het helemaal opvalt, dan pak je jouw normale vest of jasje en draag het erover. Ook vestjes zijn met veel kledingstukken te combineren, wat ervoor zorgt dat je je geld makkelijk uit de aankoop haalt.

3. Accessoires

Als het goed is horen accessoires bij elke outfit. Ze maken de outfit namelijk af. Zonder accessoires is de outfit vaak kaal en/of normaal. Dus pak die mooie oorbellen, je ketting en/of horloge, doe ze om en steel de show. Let wel op dat je niet teveel accessoires draagt, hierdoor kan je outfit er goedkoop uit gaan zien en dat wil je natuurlijk niet.

Dus uiteindelijk zorg je ervoor dat je jouw kleding met zelfvertrouwen draagt. Zorg voor een goede basis in jouw kledingkast. En zorg ervoor dat je weet of je goed eigen inzicht hebt op je kledingstijl. Hierdoor zal je jezelf altijd op je gemak voelen in je kleding.

Hier vind je outfit tips voor het wk voetbal: WK tips